شهدا بر ما حمدی بخوانید همانا شما زنده اید ما مرده
هروقت دیدی تنها شدی بدون خدا همه رو بیرون کرده تا خودت باشی و خودش ...
درباره ما

چه تقابل عجیبی ست ... به دنیا می آییم ولی به آخرت می رویم ؛ آری برای رسیدن به آخرت باید از دنیا گذشت تقدیم به آن هایی که رفتند تا ما بمانیم
نویسندگان
لینک های ویژه
پیوندهای روزانه
طراح قالب
ثامن تم
دیگر امکانات

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 4
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 48
بازدید ماه : 424
بازدید کل : 110260
تعداد مطالب : 69
تعداد نظرات : 51
تعداد آنلاین : 1



/js/mouse/RAHBARAM.js" >

www.doostqurani.ir/

دوست قرآنی" href="http://doostqurani.ir/">دوست قرآنی



کد کج شدن تصاوير

چه چیز موجب شده تا مردم تا این حد نسبت به تماشای برنامه‌های ماهوارهای از خود علاقه نشان دهند؟

پاسخ به این سوال از زوایای مختلفی قابل بحث و بررسی است اما به طور خلاصه می‌توان دلایل چنین مسئله ای را اینطور بیان کرد:

عدم برنامه ریزی صحیح و اصولی مسئولان فرهنگی کشور در انتقال ارزش‌ها و مبانی فرهنگی بومی به نسلهای مختلف.این موضوع تازه ای نیست و بارها و بارها درباره این موضوع بحث و سخن بوده است اما تاثیر محسوس این امر به ندرت دیده شده است.

اگر اقدامی هم صورت گرفته یا در سطح محدود  یا به طور مقطعی انجام شده است.

مسئله بسیار مهم در این رابطه به عملکرد صدا  سیما مربوط می‌شد که به نظر می‌رسد در سالهای اخیر نواقص بسیاری در این بخش وجود داشته و همین امر موجب ایجاد نوعی احساس بی رقبتی نسبت به ان شده است و از طرف دیگر انگار نگاه مردم نسبت به رسانه ملی کمرنگ شده و رغبتی برای تماشای برنامه‌های کسل کننده و تکراری ندارند.

فراموش نکنیم که تنوع طلبی خصلت ذاتی انسان‌هاست و تکنولوژی ماهواره با امکان پخش برنامه‌های متنوع از صدها شبکه تلویزیونی به طور همزمان، این حس را به راحتی در مخاطبین ارضا می‌کند. این قابلیت آنچنان مهم است که امکان رقابت با آن عملا بسیار مشکل به نظر می‌رسد.

یک مخاطب به راحتی و تنها با داشتن یک رسیور ارزان، می‌تواند صدها شبکه تخصصی علمی، فرهنگی، هنری، مستند، ورزشی، فیلم و سریال و… را با کیفیت بسیار بالا دریافت کند، حال آنکه اینچنین امکانی به هیچ عنوان برای مخاطبانی که می‌خواهند تنها از برنامه‌های رسانه ملی استفاده کنند، وجود ندارد.

بهتر است واقع بینانه و به طور علمی به این موضوع بپردازیم و تا اوضاع بدتر نشده، چاره ای بیندیشیم تا خدای ناکرده شاهد بروز آسیب‌های جبران ناپذیر بر بدنه فرهنگ و عقایدمان نباشیم.



مربوط به موضوع : <-CategoryName->
نویسنده علیرضا برزگری در سه شنبه 15 آبان 1393 |

نگاهی به شبکه‌های ماهواره ای فارسی زبان

تقریبا تا یک دهه پیش تعداد شبکه‌های ماهواره ای فارسی زبان محدود بود و اغلب به پخش برنامه‌هایی با موضوعات سیاسی مربوط می‌شد.اما در حال حاضر پیشرفت جالب توجهی در این زمینه دیده می‌شود و همین موضوع می‌تواند نشان دهنده جایگاه خاص این برنامه ها در میان مخاطبان ایرانی باشد. این یک امر طبیعی است که اگر تقاضا وجود داشته باشد عرضه هم افزایش خواهد یافت.

اکنون ۲۹ دستگاه ماهواره در فضای ایران اسلامی، اقدام به پخش برنامه‌های گوناگون تلویزیونی در قالب نزدیک دو هزار شبکه می‌کنند با حذف کانال‌های تکراری که مهمترین این ماهواره‌ها به لحاظ تعداد شبکه و شمار مخاطبین در ایران عبارتند از: هات بیرد، نیل ست، ترک ست و عرب ست. این ماهواره‌ها اکنون با حدود ۱۲۰ شبکه ویژه مخاطبین ایرانی فارسی زبان ودیگر اقوام ایرانی (کرد، ترک، عرب و…) اقدام به تولید و پخش برنامه‌های گوناگون می‌کنند.

با تاملی کوتاه در این رابطه می‌توان به این موضوع پرداخت که به واقع چه چیز موجب شده تا مردم تا این حد نسبت به تماشای برنامه‌های ماهوارهای از خود علاقه نشان دهند؟



مربوط به موضوع : <-CategoryName->
نویسنده علیرضا برزگری در سه شنبه 7 آبان 1393 |

علل گرایش به ماهواره

به طور کلی می‌توان مهمترین علت وجود چنین گرایشاتی را به شرایط جامعه و جهان امروز نسبت داد. دورانی که ما در آن زندگی می‌کنیم،عصر انفجار اطلاعات و رشد تکنولوژی است. این تکنولوژی هر روز حرف تازه ای را برای همگان به ارمغان می‌آورد و به همین سبب از جذابیت بالایی برخوردار است. ماهواره ابزاری است حاصل تکنولوژی بشر که می‌تواند به راحتی انتقال پیام را در قالب برنامه‌های رادیویی و به ویژه تلویزیونی در سرتاسر جهان برای مخاطبین میسر سازد. از این نگاه، روی آوردن مردم جهان به این ابزار همچون دیگر مواهب تکنولوژی،تا حدودی طبیعی به نظر می‌رسد. به نظر می‌رسد این موضوع نیز بخشی از پروسه جهانی شدن را شامل می‌شود و احتمالا در جهت تسریع این جریان عمل می‌کند.



مربوط به موضوع : <-CategoryName->
نویسنده علیرضا برزگری در سه شنبه 9 آبان 1393 |

تو اي بشقاب پشت بام خانه

گرفتي دين و ايما ن را نشانه

به شكل دايره گشتي هويدا

سپر گشتي تو در جنگ زمانه

همه اخبار و اسنادت دروغ است

نداري مقصدي جز تازيانه

تو با فرهنگ و ديني  كار داري

 چرا هر دم تو مي گيري بهانه

فساد و جنگ و دعوا هاي خانه

سرنخ دارد اندر بام خانه

سرو رو مد و تيپ جوان ها

گرفته الگو از ديو شبانه

اصالت را به زن دادي كم و بيش

كه از بن بركني حُجب زنانه

الهي آنتن تو سرنگون باد

جوانها خشك كردي از جوانه

 مگر تفريح پاكيزه نداريم

چرا تفريح و بازي با سگانه

 كمي دقت كن اين دجال واره

 كند جمعي به سوي شيطان  روانه

 همه با همت و عزم جهادي

كنم نابود فكر ابلهانه

برو ماهواره را جمع كن ز خانه

كه گندابه نباشددر ميانه

بيا با دين و با قرآن سفر كن

صفاي خانه ات كن عارفانه

تو الحق رهبري دلسوز داري

بيا و پيروي كن عاشقانه

اتاق فكر صهيونيسم نابود

بود اسلام پيروز زمانه



مربوط به موضوع : <-CategoryName->
نویسنده علیرضا برزگری در چهار شنبه 23 مهر 1393 |

برای کسانی که با تصاویر باورنکردنی دوستانی مواجه می‌شوند که روزگاری محجبه بودند و اکنون با افتخار از گذاشتن عکس‌های بدون حجاب شادمان هستند، این سوال پیش می‌آید که واقعا چه چیز موجب می‌شود افراد، بی‌حجابی، بی‌حیایی و بالاخره برهنگی خود را در فیس‌بوک به عنوان نمادی از متمدن بودن و متجدد بودن!، فرض کنند.

یکی از دلایل محبوبیت فیس بوک در جامعه ایرانی را، ایجاد فضایی آزاد برای ابراز وجود و ابراز نظر نام برد. در واقع در جامعه ما قوانین شرعی و قانونی مختلفی وجود دارد. مثلا رعایت حجاب در جامعه ما الزامی است که البته در حال حاضر شاید بهتر باشد که بگوئیم داشتن تکه پارچه ای بر روی سر با عنوان روسری و یا هر عنوان دیگری، الزامی است. به همین خاطر فضای شبکه ای اجتماعی برای آن دسته از زنان و دختران ایرانی که علاقه و اعتقادی به حجاب ندارند، به عرصه ای برای نمایش خویش تبدیل شده است. این موضوع به حدی پررنگ است که می توان انرا به عنوان انگیزه ای برای عضویت عده ای از دختران نام برد.

برای عده بسیاری از دختران، این موضوع دیده می شود که به طور تدریجی در نحوه حجاب و پوشش آنها، تغییراتی به سمت کنار گذاری حجاب، ایجاد شده است.

مثلا دخترانی که در دنیای واقعی ممکن است حجاب نسبتا مناسبی داشته باشند، در فضای فیس بوک از عکسی استفاده می کنند که مقداری از موهای آنها مشخص است. نکته جالب این است که آن دسته از دختران که اعتقاد چندانی به حجاب نداشته اند و عکس هایی با لباس های پوشیده قرار می دادند، به مرور زمان از عکس هایی استفاده کردند که آنها را با بدنی نیمه برهنه نشان می داد. برخی از این تصاویر با ژست های مضحک و بعضا سخیفی همراه است که حتی دیدن آنها احساس خوبی را ایجاد نمی کند و این در حالی است که صاحبان این عکس ها، دخترانی خانواده دار و اصیل هستند اما به نظر می رسد این فضای فیس بوک است که توانسته تا قبح و حرمت یکسری از مسائل را برای آنان، از بین ببرد.

گویا برای بسیاری از اعضای فیس بوک این پازل طراحی شده که قدمی برای ترویج بی عفتی، بی بند و باری، بی غیرتی و بی حرمتی بردارند و این بسیار تاسف بار و البته نگران کننده است.

مردان و زنان ایرانی دو هویت دارند که این دو هویت نیز به هم پیوسته اند. اولی هویت ایرانی و دوم هویت اسلامی.

با بررسی کاربران ایرانی فیس بوک، می توان نتیجه گرفت که متاسفانه مسیر تعداد زیادی از کاربران ایرانی، رو به بی هویتی است...جایی که نه هویت ایرانی دارند و نه هویت اسلامی و انگار از این بی هویتی ناآگاهانه لذت هم می برند.

بعنوان نمونه حیا،حجاب و پوشش که جزء تفکیک ناپذیر فرهنگ ایرانی است در این افراد دیده نمی شود. شاید بتوان گفت پوشش هر ملت، نماد هویت و ریشه اعتقادی آن ملت است. پس این افراد به شدت به هویت ایرانی خود لطمه زده اند.

از همین رو لطمه به هویت اسلامی بیشتر مشاهده می شود.

فیس بوک بسیار خوب توانسته است هویت را از این جوانان بگیرد و هویتی مجهول به آنها ببخشد. همین کافی است تا این افراد خودبخود از دایره تمدن ایرانی - اسلامی خارج شوند و چه چیز بدتر از خروج جوانان از مرزهای فرهنگی  و اعتقادی یک تمدن؟؟؟

با بهره گیری از سایت رویکرد



مربوط به موضوع : <-CategoryName->
نویسنده علیرضا برزگری در دو شنبه 16 مهر 1394 |

طراحی و کدنویسی قالب : علیرضاحقیقت - ثامن تم

Web Template By : Samentheme.ir

صفحه قبل 1 صفحه بعد
موضوعات مطالب
آرشیو مطالب
پیوندهای وبگاه

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان شهدا شرمنده ایم و آدرس azvelayattashahadat.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





برچسب‌ها